Duurzaamheid. Een term die je dagelijks vast vaak hoort. Steeds meer mensen maken zich zorgen over onze planeet. Dat is niet zo gek natuurlijk. De generaties na ons zouden ook mogen profiteren van onze prachtige planeet. Met deze nieuwe eco vriendelijke serie draagt ook de marktleider in bagage artikelen zijn steentje bij. In deze blog vertellen we je meer over hoe Samsonite & Duurzaamheid tot elkaar zijn gekomen.

Samsonite X Duurzaamheid

Samsonite vindt het belangrijk om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Vanuit het gewenste duurzame afvalbeleid is het merk dan ook begonnen met de ontwikkeling van nieuwe series. Een serie van gerecycled restafval en plastic. Is het mogelijk? “Geen idee, maar we gaan het proberen.” We kunnen ons zo de discussie voorstellen op het hoofdkantoor van de bagagefabrikant. Bekijk onderstaande series en bepaal voor jezelf of jij vindt dat het gelukt is!

Samsonite Spark SNG Eco

De Samsonite Spark SNG Eco is een complete bagage collectie met koffers, (reis)tassen en toilettassen. De Spark SNG Eco serie borduurt voort op de populaire Spark SNG serie. Met dus als belangrijkste verschil dat de gebruikte stoffen van 100% gerecycleerde petflessen gemaakt zijn. Ook voor de details heeft Samsonite de nodige maatregelen genomen. De handvatten, het logo, het adreslabel en de rugbescherming zijn gemaakt van echte kurk.

Een sterke, trendy uitstraling en een milieubewust verhaal. Een prima uitbreiding in de Spark SNG familie als je het ons vraagt. Deze serie hebben wij zowel online als bij ons in de winkel in Doetinchem in de collectie.