×

Registratie

Profiel Informations

Inloggen Datas

of login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Ruilen & Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hetlederwarenhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen

Mocht u uw artikel willen ruilen, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@hetlederwarenhuis.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Het bestelnummer vindt u in de orderbevestiging.

Vermeld in deze e-mail:
- Voor welk product u het wilt ruilen;
- Uw Adresgegevens;
- Rekeningnummer en naam van de bank voor eventuele terugbetaling.

Retourneren kan op het volgende adres:
Het Lederwarenhuis
T.A.V. Internet bestellingen
Heezenstraat 6
7001 BR Doetinchem

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen en het verschil in prijs hebben ontvangen of geretourneerd, versturen wij het nieuwe artikel kosteloos op.

Retourneren

U kunt uw artikel binnen 14 dagen na bestelling retourneren. De verzendkosten die hierbij gemaakt worden zijn voor eigen rekening.

Het artikel moet in onbeschadigde staat, van originele labels en originele verpakking zijn voorzien. Daarnaast mag het artikel niet gebruikt of gedragen zijn. Bestelde artikelen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd of geruild bij Het Lederwarenhuis en niet in een winkel waar producten van het merk dat u besteld heeft te verkrijgen zijn.

Retourneren kan op het volgende adres:
Het Lederwarenhuis
T.A.V. Internet bestellingen
Heezenstraat 6
7001 BR Doetinchem

Vermeld bij de retourzending de volgende gegevens:
- Uw Adresgegevens;
- Bestelnummer, deze vindt u in de orderbevestiging e-mail;
- Rekeningnummer en naam van de bank voor de terugbetaling.

Na ontvangst zal binnen 14 dagen het aankoopbedragen worden overgemaakt op uw rekening. Eventueel gemaakt verzendkosten zullen niet worden vergoed.

Overige ruil- en retourregels

Wanneer bij Het Lederwarenhuis het vermoeden bestaat dat artikelen zijn gebruikt of zijn beschadigd, dan behouden wij het recht om de retour gezonden producten te weigeren.

Wilt u een product in de winkel bekijken, neemt u dan eerst even contact op of deze in de winkel beschikbaar is. Producten die online staan hebben we niet allemaal op display in onze winkel.