×

Registratie

Profiel Informations

Inloggen Datas

of login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Over ons

Het Lederwarenhuis VOF gevestigd te Doetinchem.
Al vanaf 1996 zijn wij fysiek aanwezig in het stadscentrum van Doetinchem in de mooie achterhoek. In onze winkel in de Heezenstraat staan op meer dan 250 vierkanten meter de mooiste collecties lederwaren en reisbagage opgesteld. Al die jaren bedienen wij een meer dan tevreden klantenkring en hebben wij het bedrijf uit kunnen bouwen tot een winkel met een uitstekend merken pakket.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4


In 2013 hebben wij besloten om met onze geroemde service en met een groot gedeelte van onze collectie online te gaan, dit heeft geresulteerd in deze website. Wij bieden op deze site producten aan van diverse topmerken, waaronder ondermeer, Samsonite en vele andere merken. Het gewicht van een koffer is een steeds belangrijker item in de luchtvaart maar ook tijdens reizen met trein of auto is het gemak van een lichte maar ook een sterke en praktische koffer een belangrijke factor! Natuurlijk kunt u ook voor damestassen, portemonnee`s, schooltassen enz. nu bij ons online terecht.
Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, de gegevens vindt u bij contact onderaan op deze website. Het kan ook zijn dat u een koffer of tas zoekt die niet op deze site staat vermeld, stuur ons dan een bericht en wij zullen er alles aan doen om deze op tijd te leveren.

Wanneer u voor 20:00 uur besteld, verzenden wij nog de zelfde dag, met uitzondering van bestellingen op zondag. Deze worden op maandag verzonden.

Mocht u in de achterhoek zijn dan nodigen wij u graag uit om onze collectie in onze winkel te komen bekijken, komt u echter voor een specifiek model of serie, laat het ons dan van te voren weten, want niet alle koffers hebben wij in ons winkel opgesteld maar staan in ons logistiek magazijn! Wij streven er namelijk naar om uw bestelde koffer of tas binnen 1 werkdag te leveren.

Wij hopen u van dienst te mogen zijn nu of anders in de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Jos van Eggelen

Wilt u een product in de winkel bekijken, neemt u dan eerst even contact op of deze in de winkel beschikbaar is. Producten die online staan hebben we niet allemaal op display in onze winkel.