×

Registratie

Profiel Informations

Inloggen Datas

of login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

American Tourister

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-24 of 311

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-24 of 311

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het merk American Tourister bestaat al sinds 1933 en is opgericht door Sol Koffler. Zijn droom was om een stevige koffer te maken voor maar 1 dollar. Toen in 1945 vliegen meer in trek kwam besloot American Tourister hierop in te springen door een lichtere koffer te maken. In de jaren 50 van de vorige eeuw gingen ze met nieuwe materialen werken, waaruit een harde koffer is ontstaan. Deze koffer zorgde voor extra stevigheid en bescherming. Daaropvolgend heeft American Tourister als eerste haar koffers laten testen door stewardessen van grote luchtvaartmaatschappijen.

In 1993 werd American Tourister overgenomen door Samsonite. Tot op de dag van vandaag is American Tourister één van de belangrijkste bagagemerken in de wereld. Zij bieden een uitgebreid assortiement reiskoffers en -tassen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en staat voor jong, hip en kleurrijk.

Wilt u een product in de winkel bekijken, neemt u dan eerst even contact op of deze in de winkel beschikbaar is. Producten die online staan hebben we niet allemaal op display in onze winkel.