×

Registratie

Profiel Informations

Inloggen Datas

of login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Attaché koffers

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Attaché koffers

Attaché koffers worden veelal zakelijk gebruikt. Deze koffers zijn stevig en stijlvol. Het gebruikte materiaal is vaak leer of aluminium. Steeds vaker wordt in een attaché koffer ook een laptop vervoerd. Een attaché koffers is voorzien van twee sloten waardoor uw documenten en laptop veilig meegenomen kunnen kunnen worden.

Een bekend merk is bijvoorbeeld Rimowa. Dit zeer stijlvolle merk maakt aluminium attaché koffers en is duidelijk herkenbaar aan de ribbelstructuur.

Wij helpen u graag met vragen over Attaché koffers

Wilt u extra advies inwinnen om te bepalen welke attaché koffer voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers. Wij zijn u graag van dienst.

Hetlederwarenhuis.nl heeft een ruim assortiment producten, verzenden is gratis vanaf € 30,- en wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen zonder opgaaf van reden.

Wilt u een product in de winkel bekijken, neemt u dan eerst even contact op of deze in de winkel beschikbaar is. Producten die online staan hebben we niet allemaal op display in onze winkel.