×

Registratie

Profiel Informations

Inloggen Datas

of login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Koffers

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-24 of 1094

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-24 of 1094

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koffers

Een koffer wordt gebruikt voor zeer veelzijdige doeleinden. En daarom is er voor iedere activiteit dan ook wel een koffer te vinden die aan uw eisen voldoet. Of het nu een harde koffer of een zachte koffer is, hetlederwarenhuis.nl heeft de geschikte koffer voor u. Reist u vaak met het vliegtuig dan is ons om een harde koffer te kiezen. Een harde koffer beschermt uw spullen beter, wanneer de koffer in het laadruim wordt vervoert. Neemt u regelmatig de auto of het openbaar vervoer dan is wellicht een zachte koffer geschikter. Een zachte koffer heeft namelijk het eigenschap dat het flexibel is. Voor in de kofferbak van uw auto is deze daarom gemakkelijker te stapelen en daarmee maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Welke koffer is goed voor mij?

Bepaal bij de aanschaf van een koffer eerst hoe u deze gaat gebruiken. Moet u veel lopen met een koffer, gaat u ergens naartoe waardoor de koffer tegen een stootje moet kunnen, neemt u waardevolle spullen mee en hoeveel neemt u mee?

Welke materialen zijn er?

Neemt u een koffer mee, dan kunt u kiezen uit harde en zachte. In harde koffers blijft uw bagage beter op zijn plaats, zeker bij (nette) kleren een voordeel. Pluspunt van een zachte koffer is dat het materiaal, meestal een polyester-nylonmengsel, mee–geeft. Verkoper Jos van Eggelen: ‘In een harde koffer met dezelfde afmetingen zul je dus minder kwijt kunnen.’

De sportieve look is ook een belangrijke reden om te kiezen voor zacht, zien wij bij klanten. De laatste tijd lijkt er meer terughoudendheid bij de aanschaf van zachte koffers. ‘Of het nu terecht is, of dat de angst wordt aangewakkerd door films, maar mensen zijn bang dat criminelen drugs in de zijvakken stoppen.’

Er zijn vier soorten hard materiaal: polypropyleen, ABS, polycarbonaat en curv.

Polypropyleen is het bekende, oerdegelijke plastic. Het is nog altijd een van de best verkochte koffers. ‘Voordeel is dat het relatief goedkoop is, maar iets zwaarder in vergelijking met andere materialen.

ABS is iets duurder, maar ook iets lichter. Nadeel is dat een ABS koffer sneller kan scheuren of barsten. ‘En dat is praktisch niet te repareren.’

Polycarbonaat is een iets duurder materiaal dat hard maar toch soepel is. Vergelijk het met een plastic frisdrankfles. ‘Het materiaal springt meteen weer terug.’ Omdat ze soepel zijn, kunnen de kofferhelften niet in een metalen frame sluiten, zoals bij de meeste andere harde koffers. Daarom sluiten deze koffers met een rits. Groot voordeel van polycarbonaat is dat het licht is. In krasbestendigheid zit het tussen ABS en polypropyleen in.

Curv is het nieuwste materiaal waar koffers van worden gemaakt. We kunnen rustig stellen dat Curv® een van het sterkste, lichtste en meest krasvrije materiaal is dat momenteel beschikbaar is.

Wij helpen u graag met vragen over koffers

Wilt u extra advies inwinnen om te bepalen welke koffer voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers. Wij zijn u graag van dienst.

Hetlederwarenhuis.nl heeft een ruim assortiment koffers, verzenden is gratis boven € 30,- en wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen zonder opgaaf van reden.

Wilt u een product in de winkel bekijken, neemt u dan eerst even contact op of deze in de winkel beschikbaar is. Producten die online staan hebben we niet allemaal op display in onze winkel.