Betaalmogelijkheden

Bij Hetlederwarenhuis.nl kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt betalen via iDEAL en Overboeking . Hieronder volgt een korte uitleg van de verschillende online betaalmogelijkheden.

iDEAL – Hoe werkt betalen via iDEAL?

Een groot aantal banken in Nederland ondersteunen iDEAL betalingen. Betalen via iDEAL werkt op dezelfde manier als internetbankieren. U handelt de betaling af in uw vertrouwde omgeving van uw bank. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig van internetbankieren. (bijv. random reader, e. dentifer etc,)

Kosten:
Wij rekenen geen kosten voor iDEAL betalingen.

Voordelen:

  • U betaalt op de betrouwbare manier van internetbankieren
  • U betaalt via de veilige software van uw eigen bank
  • Wij versturen uw bestelling direct, mits voorradig
  • Betalingen via iDEAL zijn gratis

Overboeking – Hoe werkt betalen via overboeking?

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Geld overmaken:
Als een klant kiest voor overboeking, krijgt hij een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. De klant kan vervolgens direct inloggen in zijn eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of hij kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar zijn e-mail te sturen en het later over te maken.

Let op:
Pas als het geldbedrag op onze rekening is gestort, kunnen wij uw bestelde product versturen. Hierdoor kan het zijn dat u even op uw bestelling moet wachten.

X